Audiologieassistent

32 uur parttime

Wil jij een belangrijke schakel zijn in het leven van een slechthorende? En heb je werkervaring als audiologieassistent of audicien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Vind je het een uitdaging om ondersteuning te bieden binnen het audiologisch centrum? Als audiologieassistent ben je nauw betrokken bij gehoordiagnostiek. Je werkt met volwassenen en kinderen die hulp nodig hebben op het gebied van gehoor- en/of spraakontwikkeling, waaronder speciale doelgroepen zoals mensen met een verstandelijke beperking of doofblindheid. Lees hier het verhaal van Audioloog Lisette

Wat ga jij doen? 
Als audiologieassistent voer je uitgebreide audiologische diagnostiek uit bij alle doelgroepen van het audiologisch centrum. Indien nodig voer je ook adviesgesprekken en hoortoestelcontroles uit bij adolescenten en volwassenen. Alle genoemde taken worden uitgevoerd als onderdeel van een multidisciplinair team onder leiding van een klinisch fysicus audioloog. Daarnaast neem je deel aan het wekelijkse multidisciplinaire overleg

Met wie werk je? 
Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team in Amsterdam, bestaande uit onder andere logopedisten, linguïsten, gedragskundigen en klinisch fysicus audiologen. We streven naar een samenwerking voor de beste zorg voor onze cliënten. Op landelijk niveau werken we samen aan het harmoniseren en optimaliseren van de dienstverlening van het AC, en aan het verder vormgeven van de sector. De diverse locaties van het Audiologisch Centrum zijn verspreid over het hele land.

De locatie in Amsterdam is gevestigd in een karakteristiek gebouw met een mooie binnentuin, waar we gezamenlijk lunchen als het mooi weer is. De diverse locaties van het Audiologisch Centrum zijn over het land verspreid. Op landelijk niveau wordt samengewerkt aan harmonisering en optimalisering van de dienstverlening van het AC, en het verder vormgeven van de sector.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met circa 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over 175 locaties door heel Nederland.

Wij bieden je:
Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we:

 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met intentie om een vast contract af te sluiten.
 • Een bruto maandsalaris van €2.821,- tot €3.938,- (FWG 45) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg.
 • In 2024 stijgt je salaris per 1 juni én per 1 december met 2%.
 • Een dienstverband van 32 uur per week. Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW.
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer.
 • Eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen.
 • Mogelijkheid om een arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruil van je reiskosten?

Wie ben jij? 
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goed analytisch vermogen, waardoor je gemakkelijk verbanden kunt leggen tussen de uitkomsten van onderzoeken. Aangezien je werkt in een multidisciplinair team, is prettig en collegiaal samenwerken voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast voldoe je aan de volgende vereisten:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur als audiologieassistent of audicien. Het is ook mogelijk om de éénjarige opleiding tot audiologieassistent te volgen.
 • Werkervaring in het afnemen van audiologische onderzoeken.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Audiologieassistent aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 28-5-2024. Gesprekken vinden plaats op 12 juni in de middag. Bij het vinden van de juiste kandidaten sluiten we de vacature.  Heb je vragen over deze functie? Michiel Beek, Locatiemanager AC, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of app Michiel via 06 10 00 66 81. 

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Titel: Audiologieassistent
Nummer: 1504
Deadline:
Locatie: Amsterdam
Afdeling:
1260 | AC Amsterdam
Contactpersoon vacature:
Michiel Beek Locatiemanager AC +31610006681
Leidinggevende:
Michiel Beek M.Beek@kentalis.nl +31610006681
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Vast
Sector: Audiologisch Centrum
Opleidingsniveau: MBO
Salarisschalen: €2.821,- tot €3.938,- (FWG 45)
Dienstbetrekking: Vaste uren