Logopedist Audiologisch centrum

32 uur parttime

Werk met het spraak-taalteam aan diagnostiek bij kinderen en volwassenen met gehoorverlies of spraak- en taalproblematiek. 


Wat maakt jouw werk bijzonder? 
Als logopedist bij het Audiologisch centrum onderzoek je kinderen en volwassenen met spraak-/taalproblemen en/of gehoorproblemen. Jouw collega’s hebben veel kennis van en ervaring met diagnostiek en revalidatie bij gehoor-, taal- en spraak problemen. Wij onderzoeken niet alleen gehoor, taal en spraak, maar kijken ook naar samenhang van de onderzoeken en de eventuele gevolgen die het kan hebben op ontwikkeling en welbevinden. Hierbij werken we in een multidisciplinair team met logopedisten, linguïsten, gedragskundigen en klinisch fysicus audiologen.

Wat ga jij doen?
Je verricht logopedisch diagnostisch onderzoek bij kinderen en volwassenen met problemen in hun spraak- en taalontwikkeling en/of gehoorproblemen. Daarnaast zijn dit jouw voornaamste werkzaamheden:

 • Je verricht logopedisch onderzoek en gehooronderzoeken;
 • Op basis van jouw diagnostiek adviseer je de cliënt, ouders, logopedisten, leerkrachten en andere begeleidende instantie welke vervolgzorg of -onderwijs nodig is om jouw client verder te helpen;
 • Je stelt onderzoekrapportages op;
 • Je werkt intensief samen met jouw collega’s binnen het multidisciplinair team van onder andere logopedisten, linguïsten, gedragsdeskundigen en een klinisch fysicus audioloog.

Kentalis Audiologisch Centrum Den Haag heeft een locatie in Den Haag en een locatie in Zoetermeer. Je werkt op beide locaties intensief samen met jouw collega’s die graag hun kennis en ervaring met spraak- en taalproblematiek en het ac met jou delen. Ieder is ontwikkelingsgericht en we hebben het gezamenlijke doel om de beste diagnostiek te leveren. Natuurlijk in een fijne werksfeer: Iedere lunchpauze zitten we samen aan de koffie, of maken we een wandelingetje door het hartje van Den Haag of het groen van Zoetermeer. De locatie in Den Haag ligt in het centrum van Den Haag. De tram brengt jou vanaf Centraal Station binnen 10 minuten bij jouw nieuwe werkplek. De locatie in Zoetermeer ligt aan de rand van Zoetermeer, vanaf station Den Haag Laan van NOI in 20 minuten te bereiken met de tram.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise-organisatie is Kentalis er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben of die slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

Wij bieden jou:
Een goede start van jouw loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je hebt ondersteuning van ervaren collega’s én er is een preboarding app, waardoor je Kentalis al direct leert kennen. 
Daarnaast bieden we:

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris van €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55)  bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg;
 • In 2024 stijgt je salaris per 1 juni en per 1 december met 2%;
 • Een dienstverband van 32 uur per week. Jouw vaste werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato) extra’s zoals, pensioenopbouw bij PFZW, eindejaarsuitkering van 8,33% en reiskostenvergoeding;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruil reiskosten?

Wie ben jij?
Jij bent een persoonlijkheid die zijn of haar mening goed kan onderbouwen en een kei is in analyseren. Verder ben je positief en heb je een proactieve houding. Daarnaast neem je mee:

 • Een hbo-diploma Logopedie en inschrijving in het kwaliteitsregister;
 • Werkervaring met spraak-taaldiagnostiek, of de ambitie om je hierin te specialiseren;
 • Je vindt het werken op verschillende locaties geen probleem.

Interesse?
Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of in ieder geval op 4-6-2024 naar de functie van logopedist in Den Haag. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. De eerste gesprekken zijn gepland op woensdag 19 juni in de ochtend. Heb je vragen over deze functie? Michiel Beek, locatiemanager, maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of app Michiel via 06 10 00 66 81.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure.
Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Titel: Logopedist Audiologisch centrum
Nummer: 1516
Deadline:
Locatie: Den Haag
Afdeling:
1270 | AC Den Haag
Contactpersoon vacature:
Michiel Beek Locatiemanager AC +31610006681
Leidinggevende:
Michiel Beek M.Beek@kentalis.nl +31610006681
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Vast
Sector: Audiologisch Centrum
Opleidingsniveau: HBO
Uren per week: 32 uur
Salarisschalen: €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55)
Dienstbetrekking: Vaste uren