Logopedist

24 uur parttime

Werk met het spraak-taalteam aan diagnostiek bij kinderen met spraak- en taalproblematiek. Puzzelen, observeren en analyseren: dát zijn de kernwoorden van jouw functie als logopedist bij het Audiologisch Centrum (AC) in Breda.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als logopedist bij het AC krijg je de kans om je te specialiseren in diagnostisch onderzoek bij kinderen van twee tot zestien jaar die problemen hebben met de spraak- en taalontwikkeling. Je onderzoekt of er sprake is van een taalontwikkelingsstoornis (TOS). De complexiteit van de problematiek maakt de diagnostiek uitdagend. Je werkt dan ook multidisciplinair samen met specialisten op het gebied van gehoor-, taal- en spraakproblematiek.

Kennis van onze cliëntgroep is geen vereiste: door de samenwerking met ervaren collega's en opleidingen ontwikkel je je bij Kentalis tot specialist.

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor het logopedisch diagnostisch onderzoek bij kinderen met problemen in hun spraak- en taalontwikkeling. Daarnaast zijn dit jouw voornaamste werkzaamheden:

 • Je voert een intakegesprek met de ouders van het kind;
 • Je verricht logopedisch onderzoek;
 • Op basis van de diagnostiek heb je een adviesgesprek met ouders waarin je de vervolgstappen bespreekt;
 • Je stelt een onderzoekrapportage op wat verwerkt wordt in een multidisciplinair verslag;
 • Je werkt intensief samen met jouw collega’s binnen het multidisciplinair team van onder andere logopedisten, linguïsten, gedragsdeskundigen en een klinisch fysicus audioloog.

Met wie werk je?
Je werkt bij het AC in Breda intensief samen in een klein team, met collega's die graag hun kennis en ervaring op het gebied van spraak- en taalproblematiek en het AC met jou delen. Iedereen is ontwikkelingsgericht en we streven gezamenlijk naar het leveren van de beste diagnostiek. Het team is hecht en opereert met een grote mate van zelfstandigheid. Daarnaast heerst er een ontspannen werksfeer met veel aandacht voor samenwerking en kwaliteit, waarbij humor ook zeker aanwezig is. Gedurende je loopbaan bij Kentalis bouw je een groot intern netwerk op van collega-logopedisten en andere specialisten, waarmee je kennis en ervaring uitwisselt. Het AC in Breda werkt nauw samen met Eindhoven en Goes, dus het kan voorkomen dat je ook op die locaties wordt ingezet.

Wij bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden bieden we na één jaar een vast dienstverband. 
 • Een bruto maandsalaris van €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • Het dienstverband omvat 24uur per week, waarbij jouw werkdagen in overleg worden afgestemd. 
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato) en extra's zoals, een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling bij PFZW, inclusief vakantiegeld. 
 • We voorzien je van een iPhone.
 • Toegang tot een preboarding app om alvast vertrouwd te raken met Kentalis. 
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportabonnement, een fiets, of het uitruilen van je reiskosten. 

Deze arbeidsvoorwaarden bieden een duurzame basis voor een succesvolle start en verdere ontwikkeling binnen Kentalis. 

Wie ben jij?
Jij bent een persoonlijkheid die zijn of haar mening goed kan onderbouwen en een kei is in analyseren. Je weet jouw observaties duidelijk op papier te zeten en bent besluitvaardig in jouw adviezen die je geeft. Daarnaast neem je mee:

 • Een hbo-diploma Logopedie en inschrijving in het kwaliteitsregister;
 • Je hebt enige ervaring als logopedist. Ben je net afgestudeerd als logopedist? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren;
 • Werkervaring met spraak-taaldiagnostiek, of de ambitie om je hierin te specialiseren.

Interesse?
Wil jij jouw talent inzetten bij Kentalis? Solliciteer nu via de knop ‘solliciteer hier’. We kijken uit naar jouw reactie! De selectiegesprekken voor de rol van Logopedist vinden plaats op 21 of 22 augustus. Vragen? Lotte Hendriks, Locatiemanager AC, beantwoordt ze graag. Bel of app: 06-12806557. 

Let op: Lotte is met vakantie van 25 juli tot en met 16 augustus. Heb je tussentijds vragen, mail dan naar Erwin Baas, klinisch fysicus audioloog e.baas@kentalis.nl. Deze vacature staat wat langer open dan normaal in verband met de vakantieperiode. 

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Referenties en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) zijn vereist. Ben je een tussenpersoon? Acquisitie is niet gewenst. 

 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Titel: Logopedist
Nummer: 1663
Deadline:
Locatie: Breda
Afdeling:
1215 | AC Breda
Contactpersoon vacature:
Lotte Hendriks Locatiemanager AC 0612806557
Leidinggevende:
Lotte Hendriks L.Hendriks@kentalis.nl 0612806557
Regio: Noord-Brabant
Dienstverband: Tijdelijk, met uitzicht op vast
Sector: Audiologisch Centrum
Opleidingsniveau: HBO
Salarisschalen: €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55)
Dienstbetrekking: Vaste uren