Psycholoog

32 uur parttime

Werk met het spraak-taalteam aan diagnostiek bij kinderen met spraak- en taalproblematiek. Puzzelen, specialiseren en analyseren: dát zijn de kernwoorden van jouw functie als psycholoog bij het audiologisch centrum.

Wat maakt jouw werk bijzonder? 

Als psycholoog bij Kentalis audiologisch centrum in Den-Haag krijg je de kans je te specialiseren in diagnostisch onderzoek bij kinderen van ongeveer 2 tot 18 jaar, die achterlopen in hun spraak- en taalontwikkeling. De complexiteit van de problematiek van zowel het kind als diens systeem maakt de diagnostiek uitdagend. Je werkt dan ook multidisciplinair samen met specialisten op gebied van gehoor- taal- en spraakproblematiek. Hierbij kijken we naar de samenhang van de onderzoeken en de eventuele gevolgen op de ontwikkeling en welbevinden van het kind en zijn/haar systeem. 

Wat ga jij doen?
Je bent verantwoordelijk voor het psychologisch diagnostisch onderzoek bij kinderen met problemen in hun spraak- en taalontwikkeling. Daarnaast zijn dit jouw voornaamste werkzaamheden:

 • Het voeren van intake- en adviesgesprekken en verrichten van diagnostisch onderzoek bij (jonge) kinderen; 
 • Het stellen van diagnoses;
 • Het schrijven van onderzoekrapportages;
 • Adviseren van ouders, logopedisten, leerkrachten en andere begeleidende instanties;
 • Participeren bij multidisciplinaire cliëntbesprekingen en andere inhoudelijke overlegvormen;
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan ontwikkeling, onderzoek en kennisdeling.

Met wie werk je? 

Je werkt bij het Kentalis Audiologisch Centrum Den Haag intensief samen met jouw collega’s die graag hun kennis en ervaring met spraak- en taalproblematiek en het audiologisch centrum met jou delen. Ieder is ontwikkelingsgericht en we hebben het gezamenlijke doel om de beste diagnostiek te leverenbij gehoor-, taal- en spraak problemen. Wij onderzoeken niet alleen gehoor, taal en spraak, maar kijken ook naar samenhang van de onderzoeken, de klachten, en de eventuele gevolgen die het kan hebben op ontwikkeling en welbevinden. Hierbij werken we in een multidisciplinair team met audiologieassistenten, logopedisten, linguïsten, gedragskundigen, maatschappelijk werkers en klinisch fysicus audiologen. Natuurlijk in een fijne werksfeer: Iedere lunchpauze zitten we samen aan de koffie, of maken we een wandelingetje door het hartje van Den Haag. Jouw locatie ligt in het centrum van Den Haag. De tram brengt jou vanaf Centraal Station binnen 10 minuten bij jouw nieuwe werkplek.
De diverse locaties van het Audiologisch Centrum zijn over het land verspreid. Er wordt op landelijk niveau samengewerkt aan harmonisering en optimalisering van de dienstverlening van het AC en het verder vorm geven van de sector. 

Kentalis in het kort

Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou:

Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden;
 • Een bruto maandsalaris van €3.768,- tot €5.477,- (FWG 60) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • Een dienstverband van 32 uur per week; Jouw werkdagen zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur PBL (naar rato) wat je kunt gebruiken voor o.a. verlof of uitbetaling;
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben jij?

Jij bent een persoonlijkheid die zijn of haar mening goed kan onderbouwen en op zichzelf kan reflecteren. Humor, relativeren, oplossingsgericht kunnen zijn en een positieve insteek zien we ook heel graag. Daarnaast neem je mee:

 • Een afgeronde universitaire opleiding Psychologie, Gezondheidswetenschappen of Orthopedagogiek, aangevuld met de basisaantekening psychodiagnostiek (BAPD);
 • Je hebt kennis van auditieve of communicatieve beperkingen, of hebt de ambitie om je hierin te ontwikkelen

Interesse?

Ben je enthousiast geworden om als Psycholoog aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 26 mei. De eerste gesprekken worden gepland op donderdagochtend, 6 juni. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Heb je vragen over deze functie? Michiel Beek, locatiemanager, maakt graag tijd voor jou en jouw vragen. Bel of app Michiel via 06 10 00 66 81.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie is niet gewenst.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Titel: Psycholoog
Nummer: 1402
Deadline:
Locatie: Den Haag
Afdeling:
1270 | AC Den Haag
Contactpersoon vacature:
Melanie Dungen Managementassistent AC
Leidinggevende:
Michiel Beek M.Beek@kentalis.nl +31610006681
Regio: Zuid-Holland
Sector: Audiologisch Centrum
Opleidingsniveau: WO
Hybride werken: Nee
Salarisschalen: €3.768,- tot €5.477,- (FWG 60)